Skip to main content
Reynaers Campus, the Reynaers Group HQ in Belgium.

Bert Geerinckx, novi CEO Reynaers Grupe

Od 1. marta 2023. godine, Bert Geerinckx će voditi Reynaers Group-u kao novi generalni direktor. Bivši generalni direktor Dirk Bontridder izabrao je da napusti kompaniju, kako bi nastavio profesionalnu karijeru u industriji zdravstvene tehnologije.

Bert Geerinckx je poznato lice u Reynaers Grupi. On je deo kompanije više od 13 godina, a poslednjih pet godina posluje kao šef prodaje, sa raznim zrelim međunarodnim tržištima pod njegovim nadzorom. Prethodno je Bert ispunio ulogu generalnog direktora za Reynaers Aluminium Belux, matično tržište Reynaers Grupe.

Zahvaljujući svom ogromnom iskustvu, Bert već ima duboko ukorenjeno znanje o raznim aspektima naše globalne kompanije. On poznaje sve detalje korporacije, veoma je cenjen među kolegama i izgradio je jaku ličnu mrežu klijenata i poslovnih partnera tokom godina.

Održivi rast

Bert Geerinckx kaže da je zahvalan na poverenju koje mu je Upravni odbor ukazao: "Preuzimam rukovodstvo kompanije sa entuzijazmom, znajući da mogu da računam na jaku organizaciju sa motivisanim i kompetentnim kolegama. Takođe sam srećan što nastavljam da gradim održivi rast u ovim izazovnim vremenima, fokusirajući se zajedno na naše kupce i partnere. Zajedno za bolje!"

Bert Geerinckx, Reynaers Group.